Massage

Pathavi dhatu (aarde/vastheid) – Ontspanningmassage

Zoals de naam al een beetje verklapt is deze behandeling gericht op aarden en ontspannen. Voel je veel stress en spanning in je lichaam, zit je veel in je hoofd of hoog in je energie? Deze massage helpt je om je lichaam weer in ontspanning te brengen en de verbinding tussen lichaam en geest te herstellen, waardoor de energie weer gaat stromen en je lichaam aanvoelt als één geheel.

45, 60, 75 of 90 minuten

Sunyata (leeg van zelf) – meditatieve healing massage

In deze behandeling gaan we wat dieper in op het energetische. Voorafgaand is er een korte geleide meditatie die jou meer je lichaam en het hier en nu brengt. Tijdens de massage zal ik ook handopleggingen doen, die helende energie overbrengen. deze behandeling zorgt voor het ervaren van meer verbinding, rust, eenheid, ruimte en stroming in je lichaam. En waar eventuele emotionele en energetische blokkades kunnen worden opgelost.

60, 75 of 90 minuten

Tejo dhatu (vuur/hitte) – Deep-tissue massage

Dit is een stevige massage die zich richt op de bindweefsellagen in en om je spieren. Heb je last van een stijf lichaam of gespannen en pijnlijke spieren? Deze behandeling zorgt ervoor dat de spanning en pijn in de spieren afneemt je je weer soepeler voelt. Daarnaast stimuleert het de bloedsomloop en activeert het je zelfherstellend vermogen.

60, 75 of 90 minuten

Apo dhatu (water/samenhang) – Therapeutische massage

Deze behandeling is meer klachtgericht. Loop je al een tijdje tegen een bepaald(e) patroon, thema of klacht aan wat je graag verder in een massagesessie zou willen onderzoeken of aanpakken? Dan is deze behandeling iets voor jou.


75 of 90 minuten

Kaya vinnana (lichaamsbewustzijn) – thema massage

In deze behandeling werk ik met themakaarten. Elke kaart heeft een ander thema, denk hierbij aan: centreren, verbinding, geborgenheid, overgave, ruimte creëren etc. Je kiest een kaart die je het meest aanspreekt en vertelt hier dan kort iets over. Aan de hand hiervan zullen we samen een focus voor de behandeling bepalen.

60, 75 of 90 minuten

Vayo dhatu (wind/beweging) – rug-, schouder- en nekmassage

Last van spanning, stijfheid en pijn in het rug-, nek- en schoudergebied? Deze massage zorgt ervoor dat er weer meer beweging en soepelheid word gecreëerd en eventuele klachten worden verminderd.

45 of 60 minuten


Tarieven massage:

  • 45 minuten: 65 euro
  • 60 minuten: 80 euro
  • 75 minuten: 90 euro
  • 90 minuten: 105 euro