In mijn praktijk bied ik verschillende holistische massage- en healingbehandelingen aan, die hieronder verder zijn toegelicht. Voorafgaand aan de behandeling vind er altijd een intakegesprek plaats waarbij jou wensen en behoeftes centraal staan. De behandeling is daarom altijd uniek en afgestemd op wat jij in dat specifieke moment nodig hebt.

Heb je vragen? Je kan altijd contact met me opnemen, ik help je graag verder.

Boek een behandeling

Wat betekent holistisch?

Holistisch betekent allesomvattend en is afgeleid van het Griekse woord holos wat volledig of geheel betekent.

Een holistische behandeling is niet alleen gericht op het fysieke (het ontspannen van bijvoorbeeld de spieren) maar geeft ook geestelijke ontspanning. Het is een uitnodiging om vanuit het hoofd, vol met gedachten, in het lijf te zakken en bewust te worden van wat hier allemaal voelbaar is. Daarnaast worden de onderdelen van je lichaam niet als afzonderlijke componenten beschouwd, maar wordt je als geheel behandeld en kan je ervaren hoe alles met elkaar in verbinding staat en één is: het fysieke, het mentale, het emotionele en het energetische.

Cliënten omschrijven vaak dat ze zich meer geaard en heel voelen na een holistische behandeling. Ook ervaren ze een diep ontspannen gevoel en hebben ze het idee dat alles meer stroomt in het lichaam. De behandeling kan nog dagen tot weken merkbaar effect hebben. Zo omschreven verschillende cliënten dat ze meer rust, energie en levenslust voelde in de dagen/weken na de behandeling. Ze waren zich meer bewust van hun lichaam en konden daarom sneller aanvoelen als ze gestresst of overprikkeld waren. Ze ervaarde ook minder weerstand en hadden het idee dat alles meer flowde en moeiteloos verliep op verschillende vlakken in hun leven.

Massage

Pathavi dhatu (aarde/vastheid) – Ontspanningmassage

Zoals de naam al een beetje verklapt is deze behandeling gericht op aarden en ontspannen. Voel je veel stress en spanning in je lichaam, zit je veel in je hoofd of hoog in je energie? Deze massage helpt je om je lichaam weer in ontspanning te brengen en de verbinding tussen lichaam en geest te herstellen, waardoor de energie weer gaat stromen en je lichaam aanvoelt als één geheel.

45, 60, 75 of 90 minuten


Apo dhatu (water/samenhang) – Therapeutische massage

Deze behandeling is meer klachtgericht. Loop je al een tijdje tegen een bepaald(e) patroon, thema of klacht aan wat je graag verder in een massagesessie zou willen onderzoeken of aanpakken? Dan is deze behandeling iets voor jou.

75 of 90 minuten

Sunyata (leeg van zelf) – meditatieve healing massage

In deze behandeling gaan we wat dieper in op het energetische. Voorafgaand is er een korte geleide meditatie die jou meer je lichaam en het hier en nu brengt. Tijdens de massage zal ik ook handopleggingen doen, die helende energie overbrengen. deze behandeling zorgt voor het ervaren van meer verbinding, rust, eenheid, ruimte en stroming in je lichaam. En waar eventuele emotionele en energetische blokkades kunnen worden opgelost.

60, 75 of 90 minuten


Kaya vinnana (lichaamsbewustzijn) – thema massage

In deze behandeling werk ik met themakaarten. Elke kaart heeft een ander thema, denk hierbij aan: centreren, verbinding, geborgenheid, overgave, ruimte creëren etc. Je kiest een kaart die je het meest aanspreekt en vertelt hier dan kort iets over. Aan de hand hiervan zullen we samen een focus voor de behandeling bepalen.

60, 75 of 90 minuten

Tejo dhatu (vuur/hitte) – Deep-tissue massage

Dit is een stevige massage die zich richt op de bindweefsellagen in en om je spieren. Heb je last van een stijf lichaam of gespannen en pijnlijke spieren? Deze behandeling zorgt ervoor dat de spanning en pijn in de spieren afneemt je je weer soepeler voelt. Daarnaast stimuleert het de bloedsomloop en activeert het je zelfherstellend vermogen.

60, 75 of 90 minuten


Vayo dhatu (wind/beweging) – rug-, schouder- en nekmassage

Last van spanning, stijfheid en pijn in het rug-, nek- en schoudergebied? Deze massage zorgt ervoor dat er weer meer beweging en soepelheid word gecreëerd en eventuele klachten worden verminderd.

45 of 60 minuten


Tarieven massage:

  • 45 minuten: 60 euro
  • 60 minuten: 75 euro
  • 75 minuten: 85 euro
  • 90 minuten: 100 euro

Energetisch lichaamswerk

Reiki

Reiki betekent universele levensenergie in het Japans. Bij een Reiki behandeling word deze universele levensenergie doorgegeven met handopleggingen om zo het zelfhelend vermogen te stimuleren en je lichaam meer in balans te brengen. Tijdens een Reiki sessie maak ik gebruik van de volledige lichaamsbehandeling en werk ik met verschillende symbolen om de helende energie te versterken. De helende Reiki energie behandelt fysieke, emotionele, mentale en energetische klachten. Na afloop voel je je meer in balans, ontspannen en heel.

60 minuten – 60 euro

Anna’s ervaring:

“Sheila really has the gift of healing. I tried different styles of therapies but never had Reiki, and this was by far the best experience to feel alignment in myself. From the beginning I felt connected with her energy, her ability to create a safe and nurturing environment. During the session, her warm, healing hands gave a sense of trust and deep connection. I allowed myself to fully relax and be present. What she told me at the end of the session was in line with what I felt and it was so interesting to hear more about her insights. I would recommend Sheila to everyone who is looking for a place of trust, healing, and to meeting someone incredibly present and kind. Thank you Sheila, for helping me discover a deeper sense of connection and balance.”

Soul Energy Healing

Tijdens een Soul Energy Healing werk ik met een genezende en inzichtgevende energie, die jouw persoonlijke proces voorwaarts kan helpen. Er word nauw samengewerkt met de helende trillingsfrequenties als ook met het zelfgenezend vermogen van het lichaam, waarbij ik word bijgestaan door mijn spirituele gidsen.

Blokkades en verstoringen in je chakra’s en aura kunnen zorgen voor mentale, fysieke en emotionele stilstand en problemen. De behandeling zorgt ervoor dat je energie weer vrij kan gaan stromen en je levensenergie toeneemt door middel van het verwijderen van blokkades en het harmoniseren van je en chakra’s.

In een intakegesprek stemmen we samen af wat er nodig kan zijn of waaraan gewerkt kan worden.

45 tot 60 minuten – op donatie
(nog in opleiding)

Esther’s ervaring:

“Ik heb afgelopen week een healing van Sheila ontvangen en voelde tijdens de healing veel sensaties in mijn lichaam. De energie voelde ik van top tot teen door mij heen stromen en ook werd ik stevig geaard; het voelde aan alsof mijn lichaam in het bed werd gedrukt. Daarnaast voelde ik een tweede laag, mijn energetisch lichaam werd geheeld waardoor ik mij weer solide en veilig voelde. Tijdens de behandeling ervoer ik ook veel liefde en voelde ik de aanwezigheid van één van Sheila’s gidsen.

Al met al een bijzonder ervaring!”