Hallo, Mijn naam is Sheila de Leeuw.

Wat fijn dat je er bent. Graag deel ik een persoonlijk verhaal met jullie. Na een heftige burn-out op mijn achttiende en een lange weg van depressies en angststoornissen heb ik mijn heling gevonden in lichaamswerk. Blokkades en verstoringen in mijn systeem zorgde er letterlijk voor dat ik ziek werd en dat mijn leven stagneerde. Door het regelmatig ondergaan van lichaamswerk konden deze blokkades en verstoringen worden doorbroken en ervaarde ik hoe alles weer ging stromen en ik de regie over mijn eigen leven weer kon herpakken.

In deze zware periode van mijn leven vroeg ik mij telkens af waarom enkel praten over de problemen die ik ervaarde me maar niet verder hielpen. Ik bleef vervallen in oude (denk)patronen en niks leek verandering te brengen. Totdat ik op een dag door mijn zus werd meegenomen naar een energetisch healer. Wat daar gebeurde was het begin van een ontdekkingsreis naar binnen en het stuk voor stuk helen van oude wonden en trauma’s, die waren opgeslagen in zowel mijn fysieke, emotionele, mentale als energetische lichaam.

Tijdens deze reis heb ik een heel mooi inzicht gekregen toen ik in de bergen in Italië met de opkomende zon in diepe meditatie verkeerde. Het was een heel magisch moment en het leek net alsof alles op zijn plek viel en ik opeens heel helder kon voelen wat mijn pad hier op aarde is. Alle twijfels, angsten en onzekerheden, die ik permanent met mij meedroeg, waren afwezig. In dit moment van helderheid en stilte, de staat van Sunyata, ervaarde ik een diep weten. Dat mensen begeleiden naar lichaamsbewustzijn en heling via (energetisch) lichaamswerk mijn missie is. En nog steeds, na dit werk al voor ruim drie jaar met veel liefde en toewijding uit te oefenen, voelt aan mijn behandeltafel staan als thuiskomen. Elke behandeling die ik geef voelt weer als een cadeautje.

Alleen met je hoofd kan je problemen en klachten niet duurzaam oplossen, je hele wezen is hierbij nodig. Een holistische aanpak, waarbij zowel het fysieke, emotionele, mentale als het energetische lichaam worden betrokken. In de reis naar binnen kan je ook helderheid en nieuwe inzichten verkrijgen en je intuïtie weer gaan voelen zonder mentale ruis. Ons lichaam is zo wijs en bezit vaak de antwoorden waar we naar op zoek zijn. Het enige wat je hoeft te doen is de tijd te nemen om te vertragen, naar binnen te keren en te luisteren naar de wijsheid van je lichaam in al zijn wonderlijke gelaagdheid. Ik begeleid je heel graag op deze weg naar heelwording.

Met een warme en aandachtige aanraking, een luisterend oor en een rustige en geaarde aanwezigheid creëert ik een plek waar je kan ontspannen en kan thuiskomen bij jezelf. Mijn intentie is jouw lichaamsbewustzijn weer te vergroten, je veilig en ontspannen te laten voelen en je levensenergie weer vrijelijk te laten stromen door mentale, fysieke, emotionele en energetische verstoringen en blokkades te doorbreken.

Opleidingen

2023 – heden: Shiatsutherapie (Iokai Amsterdam)

2023 – heden: Soul Energy Healer (Miraja Haarlem)

2023: Reiki 1 & 2 (Healing Space Bussum)

2021 – 2022 Holistische Massagetherapie (Akademie voor Massage en Beweging Amsterdam)

Trainingen

2023: Lomi Lomi & Hotstone Massage (Spa Zuiver Amsterdam)