De massage van Sheila is weldadig. Haar aanraking is zeker en doortastend. Van lange bewegingen langs het lichaam naar behoorlijke druk op plekken die het nodig hebben. Ze lijkt door het lichaam heen te zien wat er nodig is. Een hele mooie energetische uitwisseling. Een echte aanrader.

Jeroen


“Een fantastische holistische massage, heel persoonlijk in een fijne sfeer en vertrouwde omgeving. Voor mij is de holistische benadering steeds het begin van een reis van verbinding, ontspanning en energie, bewustzijn en interactie. De energie neem ik mee en hou ik vast, fysiek en mentaal. Heel mooi deze ervaring te mogen beleven.”

Eric


“Thank you so much Sheila, that was phenomenal. You really have magic hands. My legs feel painful 24 hours a day, but after your massage they felt light and painless, unbelievable.”

Tanja


“Sheila masseerde heerlijk: vakkundig en liefdevol. Ze hield contact tijdens de massage, en zorgde dat het aansloot bij wat mijn lichaam op dat moment nodig had. Ook haar energiewerk was bijzonder: zacht maar met een brede, warme en krachtige uitstraling door mijn lijf. Na de massage voelde ik me zacht, ontspannen en ruim. Het was alsof de sluizen in mijn lichaam van binnen open waren gezet. Alles stroomde vrijelijk door me heen. Heel erg fijn!”

Joris


“Ik heb enorm genoten van de massage afgelopen zaterdag. Ik durf wel te stellen een van de beste massages die ik tot nu toe heb gehad. Superontspannend, zowel fysiek als mentaal. Ik heb dezelfde middag nog een paar uur geslapen en de dagen erna gemiddeld 10 a 11 uur bijgeslapen. Echt hemels.

Michel


“Heel fijn hoe er een energetische connectie ontstond en Sheila snaren wist te raken die ik zelf nooit had bespeeld. Ze luistert met haar handen naar de stem van je lichaam, waardoor de aanraking als vanzelfsprekend voelt. Ik kon me helemaal laten gaan en was in een andere wereld, dank je voor deze mooie ervaring.”

Bart


“De sessie heeft me volledig doen ontspannen en onder begeleiding van Sheila ben ik me bewuster van mijn lichaam geworden. Je gentle touch die je hebt kan ik heel erg waarderen. Je aanrakingen voelen gemeend en warm. Het voelde alsof het na de focussessie op mijn heupen weer stroomde naar mijn benen, dit had ik van tevoren niet gedacht, dat door aanraking zoiets kan gebeuren! Je aanrakingen en vragen hebben me meer in contact gebracht met mezelf. ik merkte dat ik na de sessie veel rustiger was en me meer ontspannen, maar ook aan in mijn lichaam voelde. Het was een hele fijne ervaring, en echt, het zit in je handen!”

Richard


Sheila is warm, lief en geduldig. Neemt de tijd voor je en je voelt je helemaal op je gemak bij haar.

Michelle


“Wauw, wat een ervaring. Verwachtingen overtroffen. Niet een uurtje gekneed worden, maar een hele reis door mijn lichaam waardoor ik bij iedere aanraking weer een beetje dichterbij mezelf kwam. Hele fijne sessie, kan het iedereen aanraden!”

Robin

“The massage was one of the best I remember having – right amount of pressure, touching the exact right spots, so relaxing and perfectly balanced with the music. overall a great experience and will definitely recommend.”

Monica


Onwijs genoten van de massage. Sheila heeft het krachtige vermogen om je op je gemak te laten voelen. Vanuit de veiligheid die er ontstond, kon ik mezelf moeiteloos openstellen voor het ontvangen van de massage. En holistisch was deze massage absoluut. Het heeft voor mij niet alleen doorgewerkt op fysiek niveau, maar ook op een laag dieper dan dat. Tijdens de massage ontstond er voor mij volledige helderheid over wat ik hier te doen heb. Gedurende de nacht na de massage vibreerde deze helderheid door in elke cel van mijn lichaam. Ondanks dat ik weinig had geslapen, voelde ik mij de volgende ochtend uitgeruster en energieker dan ooit. Super dankbaar Sheila!

Youri


“Zó een goede, ontspannende massage gehad. Met alle rust en aandacht kwam ik tot diepe ontspanning door de bewegingen van Sheila. Een mega aanrader als jij jezelf of een ander wil onderdompelen in kalmte en fijnheid!”

Meinou


“The energetic healing I received from Sheila was very special to me. For me it was a very powerful way to get deeper into myself. I was received at a beautiful location. We had a nice conversation beforehand and I felt at home. Safe. It has brought me many insights and new energy that I can take with me in my daily life. I’ll definitely return!”

Tijmen


“Ik voelde me op mijn gemak gesteld in een fijne omgeving. Sheila is vaardig met passie voor het vak. Het was een heerlijke massage en ik ging er meer dan ontspannen en tevreden weg.”

Ilse


“Heerlijke intense en ontspannen massage. Sheila begeleid je super tijdens de massage waardoor je heerlijk kan ontspannen en dan met een stevige hand en met verschillende technieken je lichaam los maakt en een diepe massage kan geven. heb die nacht heerlijk diep geslapen wat me nieuwe energie heeft gegeven. Zeker een aanrader!”

Raf


“De massage was erg goed en ontspannend. Met de vragen die je stelde heb je me het gevoel gegeven dat de behandeling ook meer persoonlijk was en inging op mijn individuele behoeften. ik vond de massage van letterlijk top tot teen in één beweging erg aangenaam, dat had ik nooit eerder bij een massage ervaren en is me ook later nog bij gebleven. Tijdens de massage werd ik heel aangenaam meegenomen in de massage zonder dat het gehaast voelde. Mijn lichaam was al snel gewend aan jouw aanraking. Na de massage voelde ik me veel meer gegrond/aanwezig in mijn lichaam. Ik denk dat ik mede door de massage weer beter naar mijn lichaam kon luisteren en in kon spelen op de behoeften van mijn lichaam, vooral m.b.t. het moeten gebruiken ervan. Ik vond de massage ook als één geheel voelen (per voor/achter). Ik zou niet twijfelen om je aan te raden bij anderen.”

Anoniem


“De energie was bij de aanvang al gelijk heel aangenaam, je stelde me meteen op mijn gemak. Tijdens de intake bleef je goed in contact en stelde je de juiste vragen. Door je vriendelijke uitstraling voelde ik mij vrij om dingen te delen. Jou uitnodiging om tijdens de massage met mijn aandacht bij mijn lichaam te blijven, werkte ook door in de dagen erna. Door regelmatig bij mijn lichaam in te checken was deze veel meer ontspannen en voelde ik mij minder overprikkeld. De aardingsoefening zorgde ervoor dat ik in het hier en nu kwam. Heel fijn hoe je woorden en de de flow waar je in zat mij tijdens de massage helemaal meenamen. Je hebt gouden handen met een warme gloed. Je merkt ook dat je met je hele zijn aanwezig bent. De pijn in mijn nek en schouders waren ook aanzienlijk verminderd. wat je doet is prachtig en ik kom graag bij je terug.”

Isabelle

Je hebt magische handen.”

Ellen


“Sheila really has the gift of healing. I tried different styles of therapies but never had Reiki, and this was by far the best experience to feel alignment in myself. From the beginning I felt connected with her energy, her ability to create a safe and nurturing environment. During the session, her warm, healing hands gave a sense of trust and deep connection. I allowed myself to fully relax and be present. What she told me at the end of the session was in line with what I felt and it was so interesting to hear more about her insights. I would recommend Sheila to everyone who is looking for a place of trust, healing, and to meeting someone incredibly present and kind. Thank you Sheila, for helping me discover a deeper sense of connection and balance.”

Anna


Sheila heeft echt passie voor haar werk als masseuse. De massage was voor mij precies zoals ik wilde met een juiste druk, flowy en een heerlijke combi tussen stretches en wat steviger masseren. Ik kan haar absoluut aanraden!

Anouk


“Net weer een fantastische massage gehad bij Sheila! Ze heeft oog voor detail door vooraf de juiste setting te creëren en goed in te checken over wat er in je omgaat en waar je behoeftes liggen. Ik zit vaak in mijn hoofd en Sheila helpt mij telkens weer terug te komen in mijn lichaam met de combinatie van aandachtige aanrakingen en een fijne begeleidende stem. Dat ze haar werk altijd met onverdeelde aandacht doet geeft een heerlijk welkom gevoel. Fysieke spanningen zijn na afloop telkens een stuk afgenomen. Elke keer krijg ik weer een fijne boost en kan ik er in ontspannen toestand weer een tijdje tegenaan. Aanrader!”

Sybren


“Ik voel me weer als herboren. Ik denk dat het vooraf mediteren echt iets toevoegt. Het brengt je al in een ontspannen staat waardoor je lichaam nog meer openstaat voor hetgeen jij met je handen daarna teweeg brengt. Je hebt heerlijke massage handen en weet de juiste druk te geven. Ook voel je je vanaf het begin op je gemak bij jou.”

Yolanda


“Ik heb een hele fijne massage van Sheila mogen ontvangen. Ze voelde goed aan wat ik prettig vond en de druk die zij zetten was precies goed, het ging echt in een flow. Zelf heb ik moeite om goed in mijn lichaam te aarden maar na de massage was ik weer geland in mijn lijf en voelde ik me heel ontspannen. Ook sliep ik die nacht veel dieper dan normaal gesproken en werd uitgerust wakker. Echt een aanrader!”

Esther


“Sheila zorgde voor een aangename en ontspannen sfeer en ze blijft goed met je in communicatie. Ze voelde erg goed aan wat goed voor mij voelde en waar mijn knelpunten zaten, vooral mijn rechterzijde, en nam de tijd om mijn gehele lichaam rond te gaan. Vooral haar geduldig wachten tot mijn lichaam geen weerstand meer bood en compleet ontspannen was vond ik aangenaam. Met mijn ogen dicht, puur de ontspanning en aanraking te voelen zou ik als magisch willen omschrijven en ik zag met gesloten ogen ogen prachtige kleuren en patronen terwijl ik door de kosmos vloog. Nadien voelde ik mij nog langere tijd soepel en herboren. Erg dankbaar voor deze ervaring.”

Sem


“When I look at you I see a young woman. But when you touch me I feel an old and wise soul. What you are giving is not just a relaxing massage it is a spiritual journey. I have never experienced something like this while receiving a massage. Thank you so much.”

“Dit is één van de beste ervaringen die ik ooit heb gehad. De energie en kracht die uit jouw handen komen is van een andere wereld. Ik ben er helemaal overdonderd en high van, dit had ik niet verwacht. Heel erg bedankt voor deze bijzondere ervaring.”

“Magisch.”

Ik heb veel massages ontvangen in mijn leven, maar dit was veruit de beste die ik ooit heb gehad. De manier hoe je te werk gaat is heel eigen en uniek en heb ik niet eerder ervaren. Ik voel me volledig ontspannen en heel.

Mondelinge reacties